Avagy a mi történetünk...

Mi Menni Anglia

Mi Menni Anglia

Karácsony

2014. december 10. - bukiszabolcs

Sziasztok!

Egy kicsi abbamaradt a lendület ami a blog írását illeti. Nem tűntünk el, nincs semmi baj, csupán nem történik velünk annyi minden. Illetve azért történik, csak nem annyira újdonság már.

Rendszeresen, minden hétvégén elmegyünk valahova. Hol Londonba, hol St. Alban, de voltunk Hertfordban is illetve most hétvégén Stevenageben is körül néztünk.

Angliába beköszöntött a tél. Ez abban nyilvánul meg, hogy 10 fok fölé már nem igazán emelkedik a hőmérséklet, illetve reggelente van, hogy deres a táj, jégvirágos a tetőablak. Itt kint már javában tombol a karácsonyi hangulat, a karácsonyi díszek már mindenhol hirdetik az ünnep közelségét. Direkt nem lázat írtam, mert itt valahogy nem olyan ideges és barátságtalan a készülődés mint otthon sokszor megfigyelhető. Itt mindenki mosolyog, rengetegen a mikulás sapkás, télapónak, vagy épp manónak öltözött ember. Kisebb kórusok karácsonyi dalokat énekelnek az utcán, és egyre több az adománygyűjtő emberke is.

Hamarosan megyünk haza, már nem kell sokat aludni odáig.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr766966617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása