Avagy a mi történetünk...

Mi Menni Anglia

Mi Menni Anglia

Új lakók

2014. október 19. - bukiszabolcs

A vasárnap reggel kivételesen ébresztővel indult.

Történt ugyanis, Móni egy kollégája költözik és akadt pár holmi, amit nem tud az új helyre vinni. Így új lakókra tettünk szert, mint például két álló polc, egy tükrös akasztós szekrény, éjjeli szekrény. A konyha is bővült, Mr Matsui nyugdíjba vonult. És ennek semmi köze ahhoz, hogy ma reggel már nem akarta rendesen melegíteni a kávét. Matsui véleményére gondolom nem vagytok kíváncsiak, így azt nem közlöm.
Szereztünk még pár bögrét (az ugye sosem elég), poharat, de van már rendes méretű vágódeszka is, nem kell a tenyérnyi felületen aprítani a gigászi hagymafejeket. Szóval köszönjük a felajánlást, tartós bérletre megőrizzük.

Ha vasárnap, akkor hatfieldi bolhapiac. Így a holmik bepakolása után szinte azonnal elkerekeztünk. Ma már azért lényegesen többen voltak mint előző alkalommal, talán azért is, mert időben értünk ki. Filléres tételként a halloweeni jelmezünkhöz vásároltunk pár kiegészítőt, és egy árust megszabadítottunk a kerékpáros sisakjától.
Már egyébként nagyon hiányzik a dobolás. Az az egy pár verő, és a parányi gumilap sajnos nem tudja oltani a vágyat. És persze pont ma, az egyik árusnál lehetett egy komplett dobcuccot venni. Persze a legalja szériából, de volt. Le kellett volna fényképezni. Egy halom lim-lom, csetresz és többnyire kukába való kacat van ott, de az lelkesen cserél gazdát, közben mindenki a chips-et és hamburgert majszolja.

A közelben lévő Homebase nevezetű, lakberendezési áruház legutóbb kimaradt, de most benéztünk. Egy konnektor átalakítón kívül semmit sem vettünk, azt is csak azért, mert fele annyiba került mint máshol.
A Tescoba viszont újra betértünk. Itt végre találtunk szőnyeg tisztító port, amit holnap ki is próbálok. Ezt otthon is reklámozták, remélem beváltja az ígéretet, mellesleg több pozitív véleményt is hallottunk róla.

Friss: sajnos a por nem úgy működött ahogy szerettem volna, de legalább gyengült a szag.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr816784793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thirstybear 2014.10.21. 08:51:17

Képeket nem tudtok beszúrni? Akkor nem kellene máshol keresgélni.
:) Nagypapi
süti beállítások módosítása