Avagy a mi történetünk...

Mi Menni Anglia

Mi Menni Anglia

Autó kiállítás

2014. november 05. - bukiszabolcs

Mivel ragyogó időt ígértek hétvégére, ismét bevonatoztunk Londonba. De gondolom ez már nem is kérdés, ha szombat akkor London.

Ismételten egy olyan eseménybe botlottunk, amiről semmit sem tudtunk, a hajtás után mindenki elolvashatja mi is volt ez a döbbenetes, fergeteges esemény.

Próbáltam egy kicsit ironikus lenni, hisz az internet telis-tele van az ilyen szenzáció hajhász kijelentésekkel, majd a hivatkozásra kattintva lényegében kiszúrják a szemünket a semmivel. Sajnos ez az új világ, az online marketing. Itt már nem a termék adja el magát, hanem a lehengerlő szöveg, ami kattintást generál, ami pedig sajnos kézzelfogható jövedelmet egyeseknek. (befejeztem!)

Szóval azt írta az időjárás, hogy napos meleg. Amint kiléptünk az ajtón, és felültünk a bringára, elkezdett esni, és fújni. Nem is akárhogy. Körülbelül a negyedik sarkon komolyan elgondolkodtam azon, hogy én itt most visszafordulok, mert ha ez lesz egész nap, akkor valakit megverek. És még jó, hogy nem fordultunk vissza.

Mire beértünk a fővárosba, már alig szemerkélt. A londoni tömegközlekedés mobilos applikációja jelezte (elnézést de ha már van, használom, ki tudja mikor fog jól jönni), hogy több fenn akadás is lesz a rendszerben, de sebaj. Irány az Oxford Circus.

df

All Souls Langham Place

Szóval reggel 9 körül még ilyen volt az idő, aztán egyszer csak elvágták, és kisütött a nap és mi is pólóra vetkőztünk olyan meleg lett.

Az első fura esemény, hogy egy ősöreg (értsd 100 éves körüli) veterán autó "elszáguldott" mellettünk. Összenéztünk és követtük.
Mint kiderült ezen a napon autó kiállítás lesz, 100-110 éves veterán autókkal, melyek mind-mind a saját lábukon jöttek el. Nem teszem be az összes képet, de ha IDE kattintotok, egy galériában fent van szinte az összes.

Hatalmas tömeg, szikrázó napsütés, mi pedig sétáltunk eleget. Délután a Cityben voltunk, és egy olyan környéken, ami szó szerint üde színfoltja a városnak. Egyfelől csupa olyan bolt, ahol a tiri-tarka afrikai ruhákat, kiegészítőket kapni, másfelől művésztelep. Itt is bolhapiacok, turkálók, művész ellátók.

A vonat indulása előtt egy lazító sörre beültünk az egyik pubba, és "lazultunk" egyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mimennianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr786866249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása